ПНЕВМАТСКИ ЦИРКУЛАР ЗА КРАЈНО СЕЧЕЊЕ - RK274 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПНЕВМАТСКИ ЦИРКУЛАР ЗА КРАЈНО СЕЧЕЊЕ – RK274

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK274 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK274
Моќност 4kW/380V
Макс. дебелина 100mm
Макс. ширина 350mm
Големина на пила 405×25.4x4mm
Брзина на осовина 3500r/min
Димензии 700x660mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ