ПНЕВМАТСКА ПРЕСА - RK2500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПНЕВМАТСКА ПРЕСА – RK2500

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK2500 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RK2500
Макс. дебелина на обработка 10-95mm
Макс. должина на обработка 2500mm
Макс. работна ширина 1250mm
Моторна моќност на пумпа за нафта 1.5Kw
Работен притисок 0.6Mpa
Димензии на рамка 4950×3900×3800mm
Тежина 5500Kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ