ЦИРКУЛАР - RK10A - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦИРКУЛАР – RK10A

ШИФРА: RK10A Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RK10A
Дијаметар на сечило за дупчење 25.4/30 mm
Дијаметар на сечилото на пила 254 mm
Големина на главна табла 800×560 mm
Големина на продолжена табла (2 парчиња) 800×305 mm
Моторна моќност 3 HP
Макс. длабочина на сечење на 0° 75 mm
 Макс. длабочина на сечење на 45° 60 mm
Отвор за извлекување на прашина 100 mm
Големина на пакување 840x640x615 mm, 1540x350x190 mm
Тежина 177/197 kgs, 12/13.5 kgs

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ