ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) - RK6132YII - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) – RK6132YII

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK6132YII Категорија: Ознаки: ,

Опис

Опис

Модел RK6132YII
Целосни димензии 3200x3150x900mm
Јачина на главен мотор 5.5kw
Јачина на мотор на предрежач 0,75kw
Димензии на лизгачки панел 3200x375mm
Дијаметар на главен нож 305mm
Брзина на главен нож 4000/6000 rpm
Дијаметар на пред сечилото 120mm
Дијаметар на осовина на сечило 30mm
Дијаметар на осовина на пред сечило 20mm
Брзина на пред сечилото 8000rpm
Максимална длабочина на сечење 80mm на 45
Maкс. Растојание од нож до ограда 1250mm
Максимална должина на сечење 3100mm
Агол на главен нож 45°-90°
Димензии на пакување 2050x1110x1130mm 3250x425x290mm
Тежина 750/850kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ