ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) - RK-2000-ECO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) – RK-2000-ECO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-2000-ECO Категорија: Ознаки: ,

Опис

Опис

Модел RK-2000-ECO
Јачина на мотор 3kW
Големина на главна табла 385x800mm
Продолжна маса (леано железо) 440×800mm
Продолжна маса (челична плоча) 440×800mm
Задна продолжна маса 310×500mm
Големина на лизгачка маса 2000×270mm (опционално – 1600х270; 2200х270)
Ограда 1200-2200mm
Големина на главна пила 315×30×3mm
Големина на мала пила 2-100x20mm
Брзина на голема пила 4500rpm
Брзина на мала пила 8500rpm
Макс. Длабочина на сечење 100mm @ 90° (315),80mm @ 45°(315)
Maкс. Растојание од нож до ограда 1220mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ