ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) - RK-3200-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) – RK-3200-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 2 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел RK-3200-PRO
Димензии на машината 3200x3150x900mm
Моќност на главен мотор 5.5kW
Моќност на мотор на предрезач 0.75kW
Димензии на лизгачка маса 3200x375mm
Дијаметар на главен нож 305mm
Брзина на главен мотор 4000/6000 rpm
Дијаметар на предрезач 120mm
Дијаметар на осовина на главен нож 30mm
Дијаметар на осовина на предрезач 20mm
Брзина на предрезач 8000rpm
Максимална дебелина на сечење 80mm на 45
Растојание од нож до заден фирунг 1250mm
Пневматска преса Опционално
Наклон на главен нож и предрезач 45° – 90°
Димензии на пакување 2050x1110x1130mm 3250x425x290mm
Тежина 850kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ