ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) - RK-2800-ECO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) – RK-2800-ECO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-2800-ECO Категорија: Ознаки: ,

Опис

Опис

Модел RK-2800-ECO
Моќност на мотор 3kW
Димензии на голема маса 385×800mm
Продолжна маса (леано железо) 440×800mm
Продолжна маса (челична маса) 440×800mm
Задна продолжна маса 310×500mm
Димензии на лизгачка маса 2800×270mm
Растојание од пила до заден фирунг 1220mm
Големина на главна пила 315×30×3mm
Брзина на голема пила 4000rpm
Големина на предрезач 90×20×3mm
Брзина на предрезач 5800rpm
Максимална дебелина на обработка 100mm 90°(315)

80mm 45°(315)

Отвори за отпрашување  х2
Димензии на пакување 1600×765×1050mm
2860x250x320mm
Тежина 350kg

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ