ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) - RK-2000-ECO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) – RK-2000-ECO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-2000-ECO Категорија: Ознаки: ,

Опис

Опис

Модел RK-2000-ECO
Моќност на мотор 3kW
Големина на главна табла 385x800mm
Продолжна маса (леано железо) 440×800mm
Продолжна маса (челична плоча) 440×800mm
Задна продолжна маса 310×500mm
Димензии на лизгачка маса 2000×270mm
Растојание од пила до заден фирунг 1220mm
Големина на главна пила 315×30×3mm
Големина на предрезач 90x20mm
Брзина на главна пила 4500rpm
Брзина на предрезач 8500rpm
Максимална дебелина на обработка 100mm 90° (315)

80mm 45° (315)

Отвори за отпрашување х2
Димензии 5100x3850x1300mm
Нето тежина 255kg
Димензии на пакување 940x770x1000mm

2060x250x320mm

Бруто тежина 295kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ