ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) - RK-1600-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФОРМАТИЗЕР (КРОЈАЧ) – RK-1600-PRO

  • Бесплатна испорака.
  • 2 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-1600-PRO Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Димензии на машината

1600x2450x900mm

Димензии на лизгачка маса

1600x375mm

Должина на сечење

1500mm

Висина на сечење

75mm

Дијаметар на главна пила

300mm

Дијаметар на предрезач

120mm

Брзина на главна пила

4000/6000rpm

Брзина на предрезач

8000rpm

Дијаметар на главна пила

30mm
Дијаметар на предрезач

20mm

Моќност на главна пила 4.0kW
Моќност на предрезач 0.75kW
Тежина 450kg

Наклон на пила

45°~90°

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ