ПЕЛЕТАРКА - RKL120B - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПЕЛЕТАРКА – RKL120B

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK120B Категорија:

Опис

Опис

Модел RK120B
Јачина 3kw
Моќност 220v/380v
Димензија на пелети 2.5; 3; 4; 5; 6; 8; 10mm
Идеална влага 12%-20%
Капацитет 60-100kg/h
Димензии 75x35x65cm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ