ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ - RK6233B - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ – RK6233B

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK6233B Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Mодел RK6233В
Моќност на главна пила 15kw
Моќност на мала пила 2.2kw
Макс. должина на сечење 3300mm
Макс. дебелина на сечење 100mm
Mакс. ширина на сечење 3300mm
Метод на позиционирање Мануелен
Точност на сечење ±0.15mm
Надворешен дијаметар на главна пила 350mm
Внатрешен дијаметар на главна пила 80mm
Брзина на главна пила 4800r/min
Моќност на влечен мотор (погон на багажник) 1.5kw
Брзина на сечење 0-100m/min
Вентил за висок притисок 2.2kw
Воздушен притисок 0.6-0.7MPA
Димензија на воздушна табла 1800x520mm
Димензии 5900x5800x1800mm
Моќност 16.9kw

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ