ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ - RK6233A - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ – RK6233A

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK6233A Категорија: Ознака:

Опис

Опис

 

Mодел RK6233A
Моќност на главна пила 15kw
Моќност на мала пила 2.2kw
Макс. должина на сечење 3300mm
Макс. дебелина на сечење 100mm
Mакс. ширина на сечење 3300mm
Мин. вкрстено сечење 5mm
Мин. вертикално сечење 40mm
Метод на позиционирање Автоматски
Точност на позиционирање 0.02mm
Точност на сечење ±0.15mm
Надворешен дијаметар на главна пила 350mm
Внатрешен дијаметар на главна пила 80mm
Брзина на главна пила 4800r/min
Моќност на влечен мотор (погон на багажник) 1.5kw
Серво мотор 1.5kw
Брзина на сечење 0-100m/min
Вентил под висок притисок 2.2kw
Воздушен притисок 0.6-0.7mpa
Димензија на воздушна табла 1800x520mm
Димензии 5900x5800x1800mm.
Моќност 23KW

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ