ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ - LM330 - Radek

ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ – LM330

ШИФРА: LM330 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел LM330
Должина на сечење 2800mm (опционално 3300, 3800mm)
Дебелина на сечење 90mm
Брзина на ротирање на главна пила 3910rpm
Брзина на ротирање на предсечило 4300rpm
Брзина на пила во движење напред 90 m/min
Брзина на пила во движење назад 120 m/min
Моќност на мотор на главна пила 15kw
Брзина на обработка 85 m/min
Отпрашување φ150mm×3
Вкупна моќност 23.5kw
Димензии 6900×4950×1820mm (опционално 6900×5400×1820mm / 7400×5900×1820mm)
Тежина 4800kg (опционално 5300kg, 5800kg)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ