ЦНЦ ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ - RK-320-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ ПАНЕЛЕН КРОЈАЧ – RK-320-PREMIUM

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 2 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел RK-320-PREMIUM
Максимална должина на сечење 3200mm
Максимална ширина на сечење 3200mm
Максимална дебелина на сечење 120mm
Моќност на главна пила 18.5kW
Моќност на предрезач 2.2W
Надворешен дијаметар на пилите 450mm/200mm
Внатрешен дијаметар на пилите 75mm/50mm
Брзина на обработка 0-80m/min
Брзина на движење 100m/min
Работен воздушен притисок 0.6-0.8MPa
Вкупна моќност 30.5kW
Моќност на мотор на предна воздушна табла 4kW
Тежина 5800kg
Димензии на машината 5600x6800x1900mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ