ОТПРАШУВАЧ - RK90340 - Radek

ОТПРАШУВАЧ – RK90340

ШИФРА: RK90340 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK90340
Моќност 11kw
Брзина на ротација 1120r/min
Проток на воздух 20723m3/h
Воздушен притисок 1138.8Pa
Филтер вреќа Ф150*1800mm*110pcs
Големина на влез Ф550mm
Волумен на вреќа 15m3
Димензии 4300x2200x4100mm
Тежина 1580kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ