ОТПРАШУВАЧ - RK9075 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ОТПРАШУВАЧ – RK9075

ШИФРА: RK9075 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK9075
Моторна моќност 7.5KW
Напон / фреквенција 380V/трофазна
Волумен на воздух 9000m³/hr
Дијаметар на дупки за вшмукување φ4” x 6парчиња
Дијаметар на вреќа φ650mm x 8 парчиња
Нето/Бруто тежина 200/210kg/70kg
Димензии на пакување 1450x1450x350mm

600x600x1250mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ