Отпрашувач - RK9030 - Radek

Отпрашувач – RK9030

ШИФРА: RK9030 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK9030
Моќност 3kW
Напон / фреквенција 380V/трофазна
Волумен на воздух 3150m³/hr
Дијаметар на дупки за вшмукување φ10cm x 3 парчиња
Дијаметар на вреќа φ480mm x 4 парчиња
Тежина 67/70Kg
Димензии на пакување 1200x560x530mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ