Отпрашувач - RK9022 - Radek

Отпрашувач – RK9022

ШИФРА: RK9022 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK9022
Моќност 2.2kw
Напон / фреквенција 380V/трофазна
Волумен на воздух 2350m³/hr
Дијаметар на дупки за вшмукување φ4” x 3 парчиња
Дијаметар на вреќа φ480mm x 2 парчиња
Тежина 50/52kg
Димензии на пакување 970x560x530mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ