ОТПРАШУВАЧ - RK9011-24 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ОТПРАШУВАЧ – RK9011-24

ШИФРА: RK9011-48 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел

RK9011-24

Моќност

11kw

Напон / Фреквенција

 380v трофазна

Волумен на воздух

11000cbm/hr

Брзина на воздух

40-45m/s

Дијаметар на дупка на вшмукување

 5*550

Димензии

2350*1000*3100mm

Тежина

400kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ