ОТПРАШУВАЧ - RK470 - Radek

ОТПРАШУВАЧ – RK470

ШИФРА: RK9075-1 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK470
Моторна моќност 5.5KW
Напон / фреквенција 380V/трофазна
Волумен на воздух 76m³/min
Дијаметар на дупки за вшмукување φ100” x 4парчиња
Дијаметар на вреќа φ500mm x 8 парчиња
Нето/Бруто тежина 133/163kg
Димензии на пакување 1600x870x720

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ