ОТПРАШУВАЧ – RK350

  • Ви благодариме за одвоеното време и разгледување на нашите производи.
  • За повеќе информации околу производот контактирајте не или посетете не во нашиот изложбен салон.
  • Премиум класа на машини од светски производител со ДОКАЖАН квалитет и искуство повеќе од 70 години.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
ШИФРА: RK350 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK350
Јачина на мотор 5HP
Дијаметар  на вентилатор 356mm
Влезен дијаметар 1x180mm-4x100mm
Брзина на воздух 2683CFM/76m³/min
Димензии на кеса за филтрирање-горе 1200(H)x500(dia)
Димензии на кеса за отпадоци-доле 1000(H)x500(dia)
Волумен на кеса 0.46m³
Тежина 94/119kg
Димензии 2184x2355x582mm