ОТПРАШУВАЧ – RK300S

  • Ви благодариме за одвоеното време и разгледување на нашите производи.
  • За повеќе информации околу производот контактирајте не или посетете не во нашиот изложбен салон.
  • Премиум класа на машини од светски производител со ДОКАЖАН квалитет и искуство повеќе од 70 години.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
ШИФРА: RK300S Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK300S
Јачина на мотор 3HP
Дијаметар  на вентилатор 305mm
Влезен дијаметар 150mm
Број на вдлабнати дупки 3x100mm
Брзина на воздух на 50 HZ 2300CFM/65.095m³/min
Брзина на воздух на 60 HZ 2760CFM/78.11m³/min
Дијаметар на кеса 500mm
Висина на кеса 850mm
Волумен на кеса 0.307m³
Тежина 59/64kg
Димензии 1170x560x570mm