ОТПРАШУВАЧ – RK300S-5

  • Ви благодариме за одвоеното време и разгледување на нашите производи.
  • За повеќе информации околу производот контактирајте не или посетете не во нашиот изложбен салон.
  • Премиум класа на машини од светски производител со ДОКАЖАН квалитет и искуство повеќе од 70 години.
  • Youtube видео: RADEK WOODWORKING MACHINES
ШИФРА: RK300S-5 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RK300S-5
Јачина на мотор 5HP, 400v,3phase
Дијаметар  на вентилатор 305mm
Влезен дијаметар 150mm
Број на вдлабнати дупки 3x100mm
Брзина на воздух на 50 HZ 2500CFM/65.095m³/min
Брзина на воздух на 60 HZ 2760CFM/70.82m³/min
Дијаметар на кеса 500mm
Висина на кеса 1100mm
Волумен на кеса 0.43m³
Тежина 82/87kg
Димензии 1170x560x570mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ