МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА - RKA16 - Radek

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА – RKA16

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Спецификација

Спецификација

Максимална ширина на рамнење 400mm
Дијаметар на нож 305mm
Максимална дебелина на рамнење 3mm
Опсег на рамнење 6-250mm
Минимална должина за рамнење 150mm
Максимална дебелина на сечење 100mm
Максимален дијаметар на дупчење 13mm
Максимална ширина на фреза 16mm
Брзина на обработка 8.5m/min
Број на вртежи 3600r/min
Јачина на мотор 2.2 kW монофазен (100% бакар)
Димензии 1540x740x520mm
Тежина 315/345kg (леано желез0)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ