МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА - RK442A - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА – RK442A

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Максимална ширина на рамнење 250mm
Дијаметар на нож 250mm
Максимална дебелина на рамнење 3mm
Опсег на рамнење 10-110mm
Минимална должина за рамнење 120mm
Максимална дебелина на сечење 80mm
Максимален дијаметар на дупчење 13mm
Максимална ширина на фреза 16mm
Брзина на обработка 8.5m/min
Број на вртежи 3560r/min
Јачина на мотор 1.5/2.2 kw монофазен (100% бакар)
Димензии 1000*1100*810mm
Тежина 175kg (леано железо)

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ