МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА - RK393D - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА – RK393D

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Максимална ширина на рамнење 300mm
Дијаметар на нож 305mm
Максимална дебелина на рамнење 3mm
Опсег на рамнење 10-120mm
Минимална должина за рамнење 120mm
Максимална дебелина на сечење 80mm
Максимален дијаметар на дупчење 13mm
Максимална ширина на фреза 16mm
Брзина на обработка 8.5m/min
Број на вртежи 3560r/min
Јачина на мотор 2.2/3.0 kw монофазен (100% бакар)
Димензии 1200*1150*810mm
Тежина 200kg (леано железо)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ