КОМБИНИРАНА МАШИНА (4 ОПЕРАЦИИ) - RK-400M-ECO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

КОМБИНИРАНА МАШИНА (4 ОПЕРАЦИИ) – RK-400M-ECO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
  • Цената е без вклучено ддв.
ШИФРА: RK-400M-ECO Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Максимална ширина на обработка 400mm
Дијаметар на нож 305mm
Максимална дебелина на обработка 3mm
Дебелина на обработка (дихт) 6-200mm
Минимална должина на обработка 150mm
Максимална дебелина на сечење 110mm
Максимален дијаметар на бушење 13mm
Максимална ширина на фреза 16mm
Брзина на обработка 8.5m/min
Број на вртежи 3600r/min
Јачина на мотор 2200W (100% бакар)
Димензии 1540x760x520mm
Тежина 345kg (леано желез0)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ