МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА - RK-300M-ECO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАШИНА – RK-300M-ECO

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
  • Цената е без вклучено ддв.
ШИФРА: RK-300M-ECO Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Максимална ширина на обработка 300mm
Дијаметар на пила 305mm
Максимална дебелина на обработка 3mm
Дебелина на обработка (дихт) 10-120mm
Минимална должина за обработка 120mm
Максимална дебелина на сечење 110mm
Максимален дијаметар на бушење 13mm
Максимална ширина на фреза 16mm
Брзина на обработка 8.5m/min
Број на вртежи 3560r/min
Моќност 2200W (100% бакар)
Димензии 1200x1150x810mm
Тежина 200kg (леано железо)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ