МЕШАЛИЦА - RK-M230 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МЕШАЛИЦА – RK-M230

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-M230 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-M230
Моќност 3kW
Капацитет 200-300kg/h
Тежина 210kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ