Мембрана - RK2580H - Radek

Мембрана – RK2580H

ШИФРА: RK2580H Категорија:

Спецификација

Спецификација

 

Модел RK2580H
Надворешна големина 10030/2230×2150 mm
Големина на работна плоча 2580mm×1320mm(ВНАТРЕШНА ГОЛЕМИНА)
Максимална големина на плочата 50mm
Проценет работен притисок Негативно менгеме ≥-0.095Mpa
Позитивно менгеме≤0.6Mpa
Општа моќност 65.9kw
Потрошувачка на енергија 14kw
Тежина 12T
Највисока температура 150°C
Големина на пакување 3300x2100x2200mm
1200x2200x1600mm

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ