Мембрана - RK2580C - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Мембрана – RK2580C

ШИФРА: RK2580C Категорија:

Опис

Опис

 

Модел RK2580C
Надворешна големина 10030/2230×2150 mm
Големина на работна плоча 2580mm×1320mm (ВНАТРЕШНА ГОЛЕМИНА)
Максимална големина на плочата 50mm
Проценет работен притисок Негативно менгеме ≥-0.095Mpa
Општа моќност 47.7kw
Потрошувачка на енергија 14kw
Тежина 10.6T
Највисока температура 150°C
Големина на пакување 3300x2100x2200
1200x2200x1600mm

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ