Мембрана - RK - F2500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Мембрана – RK – F2500

ШИФРА: RK - F2500 Категорија:

Опис

Опис

 

Модел RK-F2500
Надворешна големина 9000mmx1500mmx1400mm
Големина на работна плоча 2550mmx1100mm

(1300mm по избор)

Максимална големина на плочата 50mm
Проценет работен притисок ≥-0.095Mpa
Општа моќност 26kw
Потрошувачка на енергија oколу 6-7kw
Тежина 2.5 T
Највисока температура 200°C
Големина на пакување 3800x2000x1900mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ