МЕХАНИЧКА ЦНЦ ПАНЧ МАШИНА - RK357-1 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МЕХАНИЧКА ЦНЦ ПАНЧ МАШИНА – RK357-1

ШИФРА: RK357-1 Категорија:

Опис

Опис

 

Moдел RK-357-1
Ударна сила 300(30) KN(T]
Максимална излезна моќност 15 KW
Макс. обработка на големината на лим 5000*1250/1500/2000 mm (Вклучувајќи репозиционирање)
Макс. обработка на дебелина на лим 6.35 mm
Макс. брзина на движење на лим 80 m/min
Максимална фреквенција на удирање 270 hpm
Точност на отворите ±0.1 mm
Воздушен притисок ≥0.55 mpa
Надворешна димензија 4980*5300*2110 mm
Тежина на машината 12/13 T

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ