Машина за ребрување лим - RK30-200-1000 - Radek

Машина за ребрување лим – RK30-200-1000

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK30-200-1000 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK30-200-1000
Материјал Тип PPGI/GI/ Алуминиум
Дебелина 0.3-0.6mm
Ширина 1250mm
Ролер станици 15 Станици
Материјал за ролери и вратило 45# Челик со третман на хром
Дијаметар на вратило Φ70mm
Материјал за сечење CR12
Брзина 15m/min
Вкупна моќност 4+4KW
Напон 380V, 3 Фази

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ