Машина за кантирање - RBS - 737 - Radek

Машина за кантирање – RBS – 737

ШИФРА: RBS - 737 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RBS – 737
Должина на панелот мин. 120
Ширина на панелот мин. 80
Дебелина на панелот 10-50mm
Дебелина на работ 0.4 – 3mm
Работен притисок 0.6mpa
Брзина на обработка 13m/min
Тежина 1200kg
Моќност 8.19kw
Големина на пакување 4160x760x1500mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ