Машина за виткање лим - RK67Y 63/2500 - Radek

Машина за виткање лим – RK67Y 63/2500

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK67Y 63/2500 Категорија:

Спецификација

Спецификација

 

Модел RK67Y 63/2500
Номинален притисок 630
Должина на работна маса 2500
Растојание помеѓу столбовите 2020
Длабочина на грло 250
Движење 100
Јачина на мотор 5.5
Големина на машина 2700*1400*2200

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ