Машина за виткање лим - RK67Y 125/4000 - Radek

Машина за виткање лим – RK67Y 125/4000

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK67Y 125/4000 Категорија:

Спецификација

Спецификација

 

Модел RK67Y 125/4000
Номинален притисок 1250
Должина на работна маса 4000
Растојание помеѓу столбовите 3200
Длабочина на грло 320
Движење 120
Јачина на мотор 7.5
Големина на машина 4200*1700*2500

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ