Машина за виткање лим - RK67Y 125/2500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Машина за виткање лим – RK67Y 125/2500

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK67Y 125/2500 Категорија:

Опис

Опис

 

Модел RK67Y 125/2500
Номинален притисок 1250
Должина на работна маса 2500
Растојание помеѓу столбовите 2000
Длабочина на грло 320
Движење 120
Јачина на мотор 7.5
Големина на машина 2700*1500*2300

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ