МАШИНА ЗА ШМИРГЛАЊЕ - RK18 - Radek

МАШИНА ЗА ШМИРГЛАЊЕ – RK18

ШИФРА: RK-18 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK18
Големина на ролер и појас 2100x75mm
Големина на подвижна лента 1120x450mm
Големина на работна маса 460x465mm
Отвор за отпрашувач Ф62mm
Брзина на ролер 2800rpm

3300rpm

Брзина на обработка 0~4m/min
Макс. висина на работно парче 100mm
Мин. висина на работно парче 5mm
Макс. ширина на работно парче 460mm
Макс. полирање 0.5mm
Големина на ролер Ф100x465mm
Моќност на мотор 1.5kw
Напојување (220v-240v)

(110v-120v)

Јачина на подвижен мотор 60W
Големина на пакување 880x620x800mm
Тежина 115/130kg
20GP/40GP/40HQ 42/90/135pcs

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian