МАШИНА ЗА ПЕЛЕТИ - RK450 - Radek

МАШИНА ЗА ПЕЛЕТИ – RK450

ШИФРА: RK450 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK450
Моќност 22kw
Капацитет 400-600kg/h
Количина на чекани 48
Долготрајност на чекани 3-4 месеци
Ротација на ротор 2320rpm
Циклон (вклучени цевки) φ800
Вентилатор (позитивен) 4 kW
Oтпрашувач 32
Воздушна брава (BF-300) 3kW
Транспортер со завртки 1.5kW
Бруто тежина 1,100kg
Целосни димензии 1600х900х1780mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ