Машина за лепење фолија и фурнир - RK300H-J - Radek

Машина за лепење фолија и фурнир – RK300H-J

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK300H-J Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK-300H-J
Моќност 10 kw
Начин на лепење Топол лепак
Ширина на лепак 300 mm
Макс. висина на работното парче 60-160 mm
Работна должина 400 mm – неограничено
Брзина на обработка 0-35 m/min
Тежина 1.8t
Димензии 4200х600х1850 mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian