Машина за лепење фолија и фурнир - RK-300C - Radek

Машина за лепење фолија и фурнир – RK-300C

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-300C Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK-300C
Моќност 12 kw
Начин на лепење Комбинирано
Ширина на лепак 300 mm
Макс. висина на работното парче 160 mm
Должина на работното парче 400 mm – неограничено
Брзина на работа 0-35 m/min
Димензии 6200х600х1850 mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian