МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ - RK450 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK450

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK450-1 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK450
Работен притисок 0.6Mpa
Вкупна моќност 27.5Kw
Брзина на обработка 15m/min;

15-24m/min

Дебелина на панел 16-25mm;

10-60mm

Должина на панел ≥120mm
Ширина на панел ≥80mm
Дебелина на кантирање 0.4-3mm
Вкупни димензии (L*W*H) 9650*1000*1900mm
Нето тежина 3500kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ