МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ - RK35W - Radek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK35W

ШИФРА: RK35W Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK35W
Брзина на напојување 16 m/min
Минимална ефективна ширина на плочата 60 mm
Минимална должина на работа 150 mm
Минимална големина на лист (четири страни) 100*150 mm
Дебелина на панелот 10-60 mm
Висина на работ 15-65 mm
Дебелина на работ 0.4-3 mm
Вкупна моќност 4 kW
Номинален притисок 6.5 kg/cm3
Напон 380V 50HZ 3PHASES
Тежина 600 kg
Големина на машината 2700x800x1600 mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian