МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ - RK04 - Radek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – RK04

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK04 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK04
Минимален дијаметар на работ 40 mm
Дебелина на лентата на работ 0.4~3 mm
Брзина 0~14 m/min
Тип на кантирање Двострано лепило
Сад за лепило 4000 ml
Ширина на лентата на работ 16~30 mm
Помошна ролна 2 парови
Температура на работа 150~180
Моќност на моторот 180W
Големина на машината 200x92x110cm
Вкупна моќност 4000w
Големина на пакетот 145x70x125 cm
Приклучок AU/EU/U/UK

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ