МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – HM4EPS - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА КАНТИРАЊЕ – HM4EPS

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: HM4EPS Категорија:

Опис

Опис

Модел HM4EPS
Моќност s1 6470W
Волти 400 V/(50-60Hz)
Брзина на обработка 10 m/min
Вкупни димензии 3960x1060x1560mm
Мин. должина на работно парче 100mm
Мин. ширина на работно парче 100mm
Мин. дебелина на работно парче 8mm
Макс. дебелина на работно парче 42mm
Дебелина на раб 0.4–3mm
Воздушен притисок 6-8bar
Бруто тежина 855kg
Нето тежина 850kg
Димензии (LWH) 3500x750x1550mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ