Машина за чешел споеви - RK3515T - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Машина за чешел споеви – RK3515T

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK3515T Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RKB3515T
Големина на масата (W×L) 600×850 mm
Макс. работна дебелина 150 mm
Макс. работна ширина 600 mm
Дија. на главна пила на вретено Ф30 mm
Дија. на вретено Ф70 mm
Дија. на сечило на вретено Ф160 mm
Главна пила на вретено 2840 Rpm
Брзина на вретено 6000 rpm
Моќност на вретено 11 KW
Главната моќност на пилата на вретеното 4 KW
Mоќност на пила 0.75 KW×2Pcs
Вкупна моќност 16.5 KW
Работен притисок на воздухот 0.8 Mpa
Целосни димензии 2700×1730×1550 mm
Нето тежина 2000 kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ