МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ БРАВИ - RKC1560B - Radek

МАШИНА ЗА БУШЕЊЕ БРАВИ – RKC1560B

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RKC1560B Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RKC1560B
Максимална должина на мелење 220mm
Максимална висина на мелење 100mm
Максимална ширина на мелење 30mm
Брзина на вретено 10000r/min
Moќност 5.9KW
Нето маса 680kg
Димензија на машината 1530x1150x1520

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian