Машина за бушење брави - RKC1560 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

Машина за бушење брави – RKC1560

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RKC1560 Категорија:

Опис

Опис

Модел RKC1560
Максимална должина на мелење 220 mm
Максимална висина на мелење 100 mm
Максимална ширина на мелење 30 mm
Брзина на вретено 10000 r/min
Moќност 4.8 kw
Нето маса 600 kg
Димензија на машината 1530×1150×1520

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ