МАШИНА ЗА ВИТКАЊЕ ПРОФИЛ - HM1300M - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА ВИТКАЊЕ ПРОФИЛ – HM1300M

ШИФРА: HM1300M Категорија:

Опис

Опис

Модел HM1300M
Моќност 1100w/750w
Волти 400V
Брзина 22 min-1
Работна ширина 1300mm
Дијаметар на ролер 75mm
Mакс. дебелина на лим 1.5mm
Макс. Капацитет на виткање 8.6 cm/sec
Нето тежина 280kg
Бруто тежина 340kg
Димензии (LWH) 1.800x650x1.100mm

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ